Primo Bet Promo Kod, Bonusi I Posebne Ponude

First Deposit Bonus
ONLYWIN 10 RSD FREE BET + Verify your account to get 500 RSD OnlyWin free bet!
Second deposit bonus
ONLYWIN FREE BET 10% of the deposit, get up to 100 RSD
Third deposit bonus
ONLYWIN FREE BET 10% of the deposit, get up to 100 RSD
Fourth deposit bonus
ALLWIN FREE BET 10% of the deposit, get up to 100 RSD
FREEBETS OnlyWin AllWin NoRisk Get Started
Huntings Get Started

Primobet Bonuses, Promo Kodovi i Ostale Ponude za Kladioničare

Primo bet sajt je online platforma gde ćete otkriti najizdašnije bonuse koji će obogatiti vaše kladioničarsko iskustvo. Ova kladionica je među najbolje ocenjenim u branši, i bolje ponude nećete naći drugde. Vaše opklade možete uložiti na različite uzbudljive sportske događaje širom sveta. To znači da su Primobet bonuses zagarantovani i omogućavaju visoku profitabilnost u oblasti sportskog klađenja. 

Nekoliko istaknutih karakteristika na sajtu predstavlja impresivno iskustvo za kladioničare. To uključuje zanimljive kvote, veliki broj sportova koje možete izabrati i odlično prilagođenu uslugu kada ulažete svoje opklade.

Ipak, kao i sva druga lica u ovoj branši, i mi moramo privući i zadržati našu publiku. To radimo kroz Primobet izdašne bonuse i promotivne ponude. Kladioničari mogu ostvariti brojne podsticaje, koje mogu iskoristiti za klađenje na izabrane događaje. Sa preko 40 dostupnih različitih sportova, kladioničari se mogu opredeliti za različite opcije klađenja dok koriste velikodušne podsticaje i ponude besplatnog klađenja (bez depozita). Stalne promocije i atraktivne nagrade su jedini način da obezbedimo našim korisnicima da uživaju u najboljem mogućem iskustvu. Naš cilj je da vam omogućimo najpovoljnije ponude koje možemo da ponudimo.

Šta Možete Očekivati kao Primobet Korisnik?

Naši kladioničari imaju na raspolaganju širok dijapazon ponuda. Čim kreirate nalog na Primo bet-u, steći ćete uslov za fantastičan paket dobrodošlice. Pored toga, omogućavamo veliki izbor podsticaja, uključujući i besplatno klađenje bez depozita, reload poklone, comboboosts, cashback i druge promocije.

Tu su takođe i specijalne ponude za VIP igrače. VIP status omogućava velike uloge sa poboljšanim kvotama i druge privilegije u sklopu loyality programa.                          

Kako biste aktivirali ove nagrade, možete iskoristiti podsticaje koristeći promotivne kodove dostupne na našem sajtu. Sa druge strane, sve nagrade su vremenski ograničene i zato ne propustite priliku da maksimalno iskoristite sve privilegije odmah nakon registracije i prvog depozita. Ono što je zanimljivo, Primobet čini da procedura prikupljanja bonusa bude jednostavna i bez imalo muke. Bez obzira gde se nalazite i koji uređaj koristite, uvek ćete moći iskoristiti nagrade. Imajte na umu da vrednost ovih ponuda može varirati u odnosu na valutu i geografski položaj igrača. S vremena na vreme, proverite uslove i odredbe kako biste bili u toku sa najnovijim promenama.

Primobet Bonus Paket Dobrodošlice

Kako bismo osigurali da što više ljudi uživa u klađenju, osmislili smo jedinstvenu ponudu za nove korisnike. Ako želite okušati sreću i osvojiti nešto novca, uzmite u obzir ovu ponudu pre nego uplatite vaš prvi depozit. Vaš paket dobrodošlice uključuje odgovarajuće bonuse i cashback na prva četiri depozita. 

Depoziti uplaćeni na Primobet naloge određuju koliko bonusa dobrodošlice jedan igrač može dobiti. Kako biste osvojili odgovarajuće nagrade na depozit, morate ukucati Primobet bonus kodove odgovarajućim redosledom. Postoje četiri uplate:

  • 300% Hunting Bonus do 600 000 RSD + 20% NoRisk freebet do 24 000 RSD na prvi depozit.
  • 25% Express bonus + 15% OnlyWin free bet do 18 000 RSD na drugi depozit.
  • 100% Hunting do 60 000 RSD + 20% OnlyWin free bet do 24 000 RSD na treći depozit.
  • 6000 RSD AllWin freebet + 15% AllWin freebet do 12 000 RSD za 60 000 RSD + četvrti depozit.

Ovo je dostupno samo za nove korisnike koji su kvalifikovani za promocije dobrodošlice. Ipak, to ne znači da naši stari igrači ne dobijaju nagrade. Cashback i reload bonusi su takođe dostupni za stare igrače.

Bonusi za Esports

Jedan od brojnih pravaca koji postaje sve popularniji u kladionicama širom sveta jeste esports. U skladu s tim, Primo bet bonus kodovi i promocije omogućavaju igračima da učestvuju u uzbuđenju, ulažući profitabilne opklade na esports igre. Pored toga, oni nagrađuju kockare značajnim beneficijama.  

Štaviše, sasvim je prirodno da se ljubiteljima esportsa ponudi ComboBoost. Ove ponude moguće je koristiti samo za kombinovane uloge sa kvotom iznad 1,50. Za kladioničare koji je klade na tri ili više događaja, kvote za bonus se povećavaju na 1,70. Vaši dobici mogu biti nagrađeni do 70%.                                                                                                     

Ako ste ljubitelj ovakve zabave, naša ponuda je fantastična i zato se nadamo da ćete je iskoristiti. Uplatite sredstva na svoj račun i odmah ćete dobiti bonus na osnovu određenog procenta od uplaćenog iznosa.

Bonusi za Fudbal

Nije nikakvo čudo da se kladioničari opredeljuju za fudbal, koji spada u najpopularnije igre. Koristeći Primobet bonuses, naši korisnici mogu uložiti svoje opklade na fudbalske mečeve iz različitih liga i turnira širom sveta. Zahvaljujući ovim ekskluzivnim podsticajima, fudbalski kladioničari mogu povećati svoj dobitak. Uplatom depozita, vašem nalogu će biti dodeljena nagrada. Kako biste povećali svoje dobitke, iskoristite ove podsticaje.  

Primobet tim je uvrstio comboboosts za sve dostupne fudbalske igre. Koristeći ovaj poklon, neko može dobiti neobično povećanje od 70 poena, a sve opklade moraju biti sa kvotom 1,3 ili većom da bi se kvalifikovale. Fudbalski podsticaj bi mogao dostići nove visine ako se primeni na Svetsko ili Evropsko prvenstvo. 

Istovremeno, kladioničari koji vole fudbal mogu iskoristiti Primobet bonus prilikom klađenja na igre iz Evropske ili UEFA lige šampiona. Ako igrač odluči da se kladi na četiri ili više različitih igara, dobiće 10% bonusa na kvote od tih igara. Kada je reč o 11 ili više događaja, nagrada može ići i do 30%.

Besplatno klađenje

Primobet bonuses dolaze u raznim oblicima a jedan od njih je i besplatno klađenje. Našim novim igračima omogućavamo da igraju bez rizika uz besplatno klađenje nakon registracije. Na vama je da odlučite da li ćete odmah isplatiti svoju zaradu od besplatnog klađenja ili ćete nastaviti kockati.                                                                                             

Postoje razne mogućnosti tokom klađenja kada dobijete ove podsticaje kao novi igrač. Potrebno je da uplatite minimalni iznos od 1200 RSD, uložite opkladu sa kvotom od 1,3 ili većom i ostvarite korist od:

  • OnlyWin freebet – Iznos nagrade koji nije uključen u dobitke. Početni bonus se ne može isplatiti, samo dobici.
  • AllWin freebet – Koristeći paket dobrodošlice, kladioničar se kladi na preferirani sport. Za razliku od OnlyWin freebet, dobici uključuju promotivni iznos. Možete u potpunosti isplatiti vaš ulog ako bude dobitan.
  • NoRisk freebet – Vašem korisničkom nalogu se dodeljuje iznos kada je ova opklada gubitna. Uz ovu ponudu možete se kladiti bez rizika. Vaš dobitak je Vaš ako dobijete; Vaši gubici su nadoknađeni.

Menadžeri za naloge često dodeljuju podsticaje kao odgovor na radnje izvršene u okviru korisničkog naloga. Osigurajte da vaš nalog ima ispravnu e-mail adresu, kako bi vas obavestili kada je ponuda besplatnog klađenja dostupna. Bonusi se mogu iskoristiti tako što ćete posetiti stranicu sa promocijama, aktivirati ponudu ulažući opkladu sa kvotom većom od 1,3, a zatim isplatiti svoje dobitke.